torsdag den 20. juli 2017

Veselý vypadol s favoritom Nadalom, končí aj Martincová a Štěpánek

Český tenista vzdorovala v prvom vzájomnom dueli v kariére devítinásobnému šampiónovi Roland Garros dve a štvrť hodiny.

Veselý sa Nadala nezľakol, štyrikrát mu zobral servis, ale svoj päťkrát prišiel. V súboji ľavákov hráčov a zápase plnom zvratov sa bývalý líder rebríčka veľa nadrel. Dvadsaťdvaročný rodák z Příbrami sa niekoľkokrát skvele vrátil do zápasu, lenže záverečnej výmeny ovládol favorizovaný Španiel.

bet365 stavky "Tenis to bol ale veľmi dobrý a z mojej strany super. Podal som veľmi solídny výkon, "pochvaľoval si pre ČTK Veselý.

Nadal si v závere situácii skomplikoval, keď za stavu 5: 4 pri vlastnom podaní zahodil prvý mečbal dvojchybou. V tajbr ejku už Veselý uhral len dve loptičky.Zápas zakončil nevynútené chybou, však na kurte trápil turnajovú jednotku a aktuálne svetovou desiatku dve hodiny a 12 minút. "On zahral skúsene a ja urobil pár chýb," priznal Veselý.

"Posledné mesiace to ide so mnou veľa hore, dole, ale bojujem, aby som sa dostal späť na svoju úroveň. Dni ako tieto mi veľa pomôžu, "povedal Nadal. Jeho trápenie dokumentovalo aj sedem dvojchýb vrátane tej pri mečbalu. "To nebolo rozhodne príjemné," potvrdil.

Skúsený španielsky antukárom, ktorý počas kariéry získal vo dvojhre už 66 trofejí vrátane 14 grandslamových, narazí v Hamburgu vo štvrťfinále na Pablo Cuevas z Uruguaja.

"Som rád, že dokážem aj s najlepšími hrať vyrovnane. Motivuje ma to na sebe makať ešte tvrdšie.Nič lepšie ma v tejto fáze kariéry nemohlo stretnúť, "uviedol Veselý. "V každom prípade to bola veľká škola a skúsenosť."

Martincová drela, na semifinále to ale nestačilo

Dvadsaťročná česká tenistka Tereza Martincová si nezahrá vo Florianópolis prvýkrát semifinále na okruhu WTA. Američanke Bethanie Matteková-Sandsová podľahla po trojsetovej bitke 6: 7, 6: 4 a 1: 6. Aj tak zaznamenala na antuke v Brazílii najväčší úspech v kariére.

bet365 bonus Martincová prekvapila už v 2. kole vyradením druhej nasadenej Chorvátky Alji Tomljanovičové a dnes potrápila ďalšie favoritku.S turnajovú päťkou Mattekovou-Sandsová, úspešnú deblový partnerkou Lucie Šafářová, bojovala dve a pol hodiny, ale rozhodujúce sada už jej nevyšla a za stavu 0: 5 na poslednú chvíľu odvrátila "kanárika".

Štěp ánek stratil v Atlante vyrovnaný zápas s jednotkou Isnerom

Radek Štěpánek doviedol zápas druhého kola v Atlante s nasadenou jednotkou Johnom Isnerom dvakrát do tajbrejku, ale postup do štvrťfinále nevybojoval.Domáce Američan a dvojnásobný víťaz turnaja predviedol 33 es a šestatřicetiletého českého tenistu porazil 7: 3 a bet 365 9: 7.


Isner sa na domácom turnaji v Atlante darí, za posledných päť rokov bol štyrikrát vo finále a vlani i predvlani si odviezol trofej pre šampióna. Proti Štěpánkovi bol favoritom, ale potvrdil to až po dvoch hodinách a desiatich minútach.

Štěpánek v oboch setoch dokázal prelomil Isnerův obávaný servis, lenže výhodu brejku neudržal. V druhom sete sa dostal bet365 mobil aj k setbolu, postup však slávil k radosti domácich fanúšikov 19. hráč svetového rebríčka, ktorý práve v Atlante študoval.

"Vďaka fanúšikom si tu v Georgii pripadám, akoby som hral univerzitnú zápas. Je to úžasná atmosféra, aj keď stretnutie bolo veľa nervózny, "priznal Isner.Bilanciu na turnaji v Atlante si po veľkom boji so Štěpánkom zlepšil na 17 výhier a tri porážky.

bet365

Ingen kommentarer:

Send en kommentar