mandag den 17. april 2017

Rozbitý svetový titul závod surfovanie je, Mick Fanning je stále majster na veky

Dni pred súťažou sa Floridian Evan Geiselman takmer utopil. Počas ohrievania Queenslander Bede Durbidge zlomil jeho panvu pri náraze s útesom. Zvyčajné šialenstvo severného pobrežia sa znova dostalo.

Pri príležitosti podujatia austrálsky trojitý majster sveta Mick Fanning viedol ratingy a hladko sa pozeral na štvrtú korunu. Ale tesne za ním bolo množstvo konkurentov: dvaja Austrálčania - Julian Wilson a Owen Wright a traja Brazílčania - Adriano de Silva, súčasný majster sveta Gabriel Medina a talentovaný mladík Filipe Toledo.

Jeden po druhom začali klesať: Wright k poraneniu hlavy, Toledo a Wilson k číslam.Prichádza v deň deväť okna súťaže, Fanning č elí tvrdej eliminácie tepla proti skutočného odborníka potrubia. Jamie O'Brien žije priamo v prednej časti obávaného vlny. Sa dostať na svetový titul, Fanning bude musieť vyhrať tepla proti niekomu, kto pozná vlny lepšie ako ktokoľvek iný.

A potom je hrozná správa, že sa všetko zmenilo. Po návrate do Austrálie, Fanning brat Peter zomrel cez noc. Je dobre známe, že v šestnástich Fanning stratila ďalšieho brata, Sean, k autonehode. Facebook Twitter Pinterest Mick Fanning je objal jeho matka Elizabeth potom, čo vyhral svoj Round 3 tepla na trúbku Masters v stredu.Fotografie: Kirstin Scholtz / WSL via Getty Images

Súčasťou dodávky správach len niekoľko hodín predtým, než Fanning pádloval von napadnúť svojho tretieho kola teplo Pipe odráža smutne podobnú skúsenosť austrálskeho Tom Carroll v roku 1987. Carroll vyhral potrubné Masters v opare emócií potom, čo sa dozvedel o jeho sestra Josephine smrti späť v Au strálii noc predtým, vysvetľuje vo svojom životopise "nikdy som zažil niečo podobné….v banálne veci úplne odpadla. Bol som úplne surové a v prítomnom okamihu.Bolo to úžasné mať osud povedať…tu je príležitosť k víťazstvu v pamäti svojej sestry "

To ilustruje jednotku vnútri ľudí ako Carroll a Fanning :. Možnosť, že je potrebné vyrovnať, uplatniť svoje konkurenčné inštinkty rozlíšenie žiaľu. opäť bazénik out nie je o ľahostajnosť k bolesti: je to snáď spôsob cauterising to, forma alchýmie, že dáva krásu a zmysel.

Zatiaľ súťaž krajine svoju cestu na, zraneného muža v jeho strede.

Vytiahol treťom kole teplo, nasledovaný kole štyri klasické proti Slater a John John Florence v naozaj epických podmienkach. Čakal sa na deň, a druhý deň ráno opäť čelila legendárny Kelly Slater do štvrťfinále.Čísla boli také, že ak Fanning prežil teplo, ďalší uchádzač, Gabriel Medina, by p adol. V ťažkej bitke dostal Fanning domov šesťbodový thriller s dvomi minútami. Teraz len De Souza zostal medzi vyzvanými. "Môžeme sa vyrovnať s čokoľvek," povedal Fanning po teple, ako rozhovor Rosy Hodge plakal. Mick Fanning už čelil výzvam na stupnici, ktorá by zničila niekoho iného: hrozné utrpenie zranenia a Vyčerpávajúca rehabilitácia v roku 2004, smrť jeho blízkeho priateľa Andyho Ironsa v roku 2010 a oveľa známejší štetec s veľkým bielym žralokom v Jeffreys Bay začiatkom tohto roka.Facebook Twitter Pinterest Mick Fanning sa vracia domov po tom, čo prežil žraločí útok v júli.

Still de Souza udržiava postupujúcej, a fénovanie nočná mora remíza pokračoval. Musel sa dostať cez panujúcej majstrom sveta Gabriel Medina a Medina ukradol teplo pod nohami s mimoriadnou vzduchu ťah. V okamihu, Fanning bol zo súťaže a v závislosti od Hawaiian mladík Mason Ho ukončiť de ​​Souza v behu. The Swell kruto zmizol a nechal celú vec náhode.

Na konci, to nemalo byť pre Mick Fanning, pretože de Souza surfovali majstrovskú semifinále a vytiahol zaslúžený titul majstra sveta.Austrálska bola typicky láskavý v porážke.

Bez ohľadu na dnešný výsledok, Fanning je už dlho na ceste k uznaniu medzi našimi najväčšími športovými ikonami. Surfovanie životy v nepárnom forme neznáma: zatiaľ čo takmer každý Australian Zdá sa, surfovať, surfovanie konkurenčné nie je široko nasledoval tu v porovnaní s štadióne športy ako futbal a kriket. Médiá nie sú lionise naše najväčšie surferi, ako sa správajú naše majster nôh práčky alebo plné dopredu.

Ale konkurenčné úspech je len jedným z dôvodov, prečo Fanning je skvelý austrálsky. Zvyšok to - väčšina z nich v skutočnosti - je jeho správanie.Disciplína, slušnosť pod tlakom, neuveriteľná húževnatosť a pôsobí nepotvrdených štedrosti.

Nastalo v pozoru hodnom kole štyri teplo, len niekoľko hodín po tom, čo dostal správu, keď Fanning skĺznuť do nebezpečnej ľavej barel a akosi vyjednával foamball pre bezpečné opustenie. To mu zaznamenal osem, dal mu vedenie v horúčave a (po klasickom poslednom pokuse Slater protiútoku) ho nakoniec dostal až do štvrťfinále. Keď sa katapultoval von zo suda zdvihol obe ruky k nebu a ranné svetlo svietilo na neho.Jeho matka plakala v hľadisku a ľudia stáli na pláži s ich ústa dokorán na číru smelosťou jeho úsilie.

A my sme boli opäť pripomenul :. Len príležitostne, šport môže vyjadriť najvzácnejšie výšin ľudského potenciálu


Ingen kommentarer:

Send en kommentar