mandag den 17. april 2017

Melbourne Victory bojovat vydělávat remízu s Newcastle Jets

Před davem 11,884 v prvním domácím zápase sezóny se winless Jets vypadal předurčený ke skoku k rozrušení o vítězství v sobotu poté, co šel 2-0 v 33. minutě.

Nicméně cíle do Fahid Ben Khalfallah (36th minutu) a Besart Berisha (48.) byly dost dát jim podíl na body v kole pět utkání a udržet jejich neporazitelnost start do sezony při životě.

oni jsou si rovny top na 11 bodů s Sydney FC a Adelaide, ale napřed na brankový rozdíl. Perth je na vrcholu žebříčku s výhrou v neděli nad centrálním pobřeží.Jets získal svůj druhý bod v Bet365-Registrace s bonusem zde sezoně zůstat osmý.

Na novém 1.300.000 $ povrchu, který byl dokončen jen dva dny dříve, Jets šokoval vítězství skrze kapitána Kew Jaliens v 31. minutě.

centrální obráncovo lunging bota na druhém sloupku srazil domácí roh, který byl veden na Taylor Regan.

bylo 2-0 na Jets dvě minuty později, když Joel Griffiths přepočtena skvrna na základě výzvy od rozhodčího Strebre Delovski proti vítězství zatáhnutí za dres v této oblasti.

Newcastle radost, když byl shortlived.Victory hit zpět ve 36.


minutě, kdy byl Berisha vystřelil blokované pouze pro Kosta Barbarouses překročit odskočit na Khalfallah pro Bet365-Zobrazit více snadnou hlavičky, a by se na 2-1.

Berisha podařilo dostat za Jets' obrana v 45. minutě a zdálo se, aby se vyrovnaly jeho střela však končí jen na tyči.

Down 2-1 v poločase, Victory vyrovnával v 48. minutě, kdy Berisha ve svém návratu ze zranění třísel, ukázal, tempo se dostat za Regan před drážkování kolem potápění Mark Birighitti.

Victory kapitán Mark Milligan měl velkou šanci na jeho stranu napřed v 54. minutě, ale jeho volný hlavičku z přímého volného kopu přešel přes příčka.

Jets měl silnou výzvu k trestu, kdy byl Edson Montano snížil o minutu později, ale to bylo nejblíže přišli na vítěze.

Bet365-Klikni pro svůj bonus

Ingen kommentarer:

Send en kommentar