fredag den 27. juli 2018

Cseh cirkusz! Fax és Pastrňák beszél NHL gól előtt nevetve gravitáció

A ravasz határos vyčůraností amelyre a cseh NHL jégkorong játékos évtizedek tekinteni, ki David Pastrňák és Radek Faksa éjszakai mérkőzések NHL hihetetlen felépítmény. Cél események keretes csapataik nyaktörő mutatványokat, melyek megérdemelnek eljegyzések rangos cirkuszban. Boston és a Dallas, de a mérkőzések egy cél elvész.

Az ég rajzoló cseh duó kezd Boston TD Garden, ahol a játék ellen, unibet fogadások az interneten a Bruins volt New York Rangers kapus Henrik Lundqvist saját születésnapját. Svéd fantom az ő 35. születésnapját csapdába 32 ajándékokat akkor počastovali otthon, és hála a győzelem 2: 1 elérte a 403 win ő NHL-ben. Ezzel szemben a másik 10.elhelyezni korábbi táblázatokban NHL Grant Fuhr.

Az egyetlen cél vallotta Lundqvist, megérte.


Továbbra is birtokolja az összes pénzt, az építész a rendezvény David Pastrňák hogy vyhouslil védő Nick Holden összeomlása után az egyik kezét tudta tolni a korongot a kapu előtt. Ott csúszott Brad Marchand és dometl lemezt a net. Csodálatos pillanat!

VIDEO: Nézze meg a lélegzetelállító támogatást Davida Pastrňáka

Éppen a 30. lövés Boston a unibet fogadás bónusz játék, de ez csak 53 perc csökken a pontszám, hogy a végső 1: 2. „Volt egy szörnyű esélye az első felében a játék voltunk a domináns, de nem pontszámot.Néha ez csak megtörténik, „csalódott a meccs után Pastrňák szerezte, aki a negyedik alkalommal a sorban, és továbbra is a legtermékenyebb cseh játékos a versenyt a pontot, mielőtt James Voračka Philadelphia.

A 20 éves Havířov tanuló volt, négy lövés a cél a második legforgalmasabb gólkirálya csapata a párbaj egy lövés jobb volt csak Patrice Bergeron. Bruins elvesztette alatt új edző Bruce Cassidy csak a második az utolsó kilenc játékot.

„azt hiszem, megérdemelte a győzelmet, de Henrik nagyon jó volt készült több kulcsfontosságú ment, egy cél nem az, hogy pontszám, „mondta a klub televíziós Marchand." Minden, amit ma akartam nyerni.A felügyelt „élvezte Lundqvist mondta NHL.com.

Fax-ben szenzációsan vezetett végig a párna

A kilencedik évad szerzett éjjel Radek Faksa, Dallas vereséget 4: 5 Islanders de nem fordult meg. az volt a célja továbbra is a kiállításon. cseh csatár 28 perc alatt törte meg a korongot a támadó harmadba, ha a kék vonal kerülni a testjátékot példátlanul fiatal védő Scott Mayfield. Hogy pontos an?

< p> Fax szamár ráhúzzuk a szélén a fórumon, majd váltott unibet kifizetés egy lemezt Patrick Sharp és elküldte a Dallas a vezetést 2: 1.

VIDEÓ: Nézd meg a szenzációs kombináció Dallas előtt a kapu Radka FAKS

„a védő valaha is akartam játszani a korongot, csak próbál ütni. Szóval obskočil körül a táblán.Kihúzta am után elég sokáig, aztán leszállt a korcsolyát, és néhány másodperc alatt szereztem, „írta le a helyzetet Fax.

A közepén a mérkőzés fokozott Jason Spezza már 3: 1 Dallas, de a szigetlakók mindig a második szünetek állandó és a harmadik periódusban fordult a három gólt.

vereség csak enyhült Jamie Benn a saját gyengeségét. a jelentésben a Dallas után négy hónapos szünet és csipőműtétet megjelent Aleš Hemský, de a második játék a szezon nedohrál. ha keres zblokovat belövi a koron got megütötte a bal lábát.

„Mit mondhatnék, elvesztettük a mérkőzést védelmében, azt elismerte egy csomó olcsó célokat. Ez nagyon unibet élő fogadás fáj a sok, „mondta, hogy NHL.com Csillag edző Lindy Ruff.

unibet kifizetés hogyan

Ingen kommentarer:

Send en kommentar