lørdag den 15. april 2017

Mohli by Panthers bude najviac sympatický tím NFL za posledných 30 rokov?

Ak nebudete baviť Cam Newtonova vynikajúcej hre tohto roka, alebo ak sa vám nepáči, že jeho výkon na ihrisku umožnila mu tancovať v koncovej zóne a nosia líščí chvost zo svojho osobného koncovej zóne, potom môžete ušetriť nejaký čas a potom kliknite na tlačidlo preč z tohto stĺpca ihneď. Možno je tu článok niekde tam vonku bojovať Andy Dalton pre vyzerá amerických detí a "integrita" v hre, pretože čelia náporu neškodných po hernej komentáre. Stĺpec takto, alebo Facebook krmivo svoj hnev tety, by mohlo byť viac váš štýl.

Pre zvyšok sveta športu, Cam Newton je zábavné. Je to zábava.Verte tomu alebo nie, zábavy a srandy je v istom zmysle to, čo priť ahuje najviac fanúšikov na šport na prvom mieste. Žiadny malý chlapec zamiluje do futbalu cez otrasy, TV oddychové časy, jednotných priestupkov, charitatívnych iniciatív, ktoré dávajú trochu peňazí na charitu, denné fantázie spory, Greg Hardy, hudobný sluch komisárov, nezrozumiteľných predpisov o tom, čo je úlovok, natrhnuté väzy, minul navyše body, touchbacky, zálohovanie quarterbacks alebo nekonečné videa replay. Zatiaľ všetko, čo je stále čo definuje NFL.Ak tomu tak nie je pre hráčov a osobnosti ako Cam Newton, ktorí skutočne odvážia otvorene teraz hru, moderné NFL by sa ľahko nahradiť Cirkev ako nedeľné najviac zívanie vyvolávajúca institution.Carolina Panthers sa zahnal po Washingtone názvom, Redskins 'Viac

niektorí hráči tancovať po pristátí, niektorí hráči podať loptu priamo uvedením referenčné číslo pozície. Ani jedno nie je v poriadku. Rozmanitosť je korením života a všetko to, že jo? As poň Cam Newton nesústredila skupina testovať jeho post-TD oslavu prvý podobné Russell Wilson pravdepodobne bude mať maximálnu značky.Napriek tomu stále zostávajú ľudia rozrušený, že Cam Newton "odtlačky prstov". Proste hrali v nedeľu proti tímu s názvom Redskins a Newton sa s úsmevom chlap na neporazený tím, je veľký problém? Je to pozoruhodný svet, v ktorom žijeme.

2015 Panthers sú tak oveľa viac než Cam Newton, hoci. Aj keď ste súčasťou hlasný anti-poklepávaním komunity, alebo ak chcete aj naďalej nedokáže dostať cez neho nosenie notebooku, keď mu bolo 19, je tu veľa, ako o Karolíne.

Láska starých čias, hard-biť obranu? Panthers sú na piate miesto v NFL v bodoch povolené. Preferujú výbušnú trestný čin?Napriek strate hviezda prijímač Kelvin Benjamina pre sezónu na poranenie v auguste, Carolina je akosi na treťom mieste v lige v bodovaní na 29,9 bodov na zápas (a to, či ísť cestou hore s ďal� �ím zápase proti zostávajúcim na programe svätých). Facebook Twitter Pinterest

Ste fanúšikom tlsťocha pristátie? Panthers majú Mike Tolbert. Užite si filmy Sandy Bullock? Panteři zamestnať Michael ostatné potreby. Ocenia vtipné Twitter účty, alebo len niečo, čo Kocky celého Dan Snyder? Potom by ste sa mali riadiť @Panthers. Ak chcete sledovať vypnutie cornerback, ktorý nie je úplne preexponovaný? Pozrite sa Josh Norman. Rovnako ako hráči, ktorí sú aktívne v komunite?Carolina vám Greg Olsen, Charles Tillman a Thomas Davis. (A Newton, taky. Áno, zdá sa, že post-TD poklepávaním nemusí nutne robiť človek skazený do špiku kostí.) Ste bavil zábavnými menami?


Carolina má chlapíka menom Hviezda a ďalšie s názvom Fozzy. Baviť zábavnými menami a majú zmysel pre humor z 11tich ročného chlapca? Karolíny praxe družstvo k dispozícii Bet365-Registrácia s bonusom tu Cox a Ball. A to len trochu strach, že Panthers majú príliš veľa zábavy, s ohľadom na to aj tréner Ron Rivera odtlačky prstov na ľudí? Neboj sa. Majú Derek Anderson ako záloha Newtona, takže bude sa uistil, že "vziať tohle vážne".Facebook Twitter Pinterest

Blokovanie Roger Goodell vykonávanie núdzové pravidlá, ktoré zakazujú non-liga schválený pôžitok, Panthers mohli ísť dole tak zábavný tím ako v roku 1999. "Najväčší prehliadka na Turf" St. Louis Rams. Tím predstavoval supermarket stock Chlapec sa otočil NFL superstar v Kurt Warner, urob všetko späť Marshall Faulk a trénera v Dick rumenec, ktorý vyzeral reagovať na väčšine každom dotyku by vzlykanie nekontrolovateľne. To bolo zábavné tím NFL fandiť a sledovať.

Pred rokom '99 Rams, že 1985 Chicago Bears boli NFL zábava meradlo. Oni predstavov ali Walter Payton, chladnička Perry, Jim McMahon, Mike dietky a Super Bowl Shuffle, pieseň vydanú tri mesiace pred tím vlastne vyhral titul.Len si predstavte, Cam Newton zhodenie rap hymnu teraz o víťazstvo v Super Bowl. Teplo generované zo trvá by vrieť oceány Zeme. Ale v roku 1985, všeobecná reakcia na video Bears bolo: "Ha. To je sranda. "Možno, že Ronalda Reagana America naozaj utópia po všetkom.

Potrebujeme Panthers. Sú najlepší strelec NFL pri bití vlastenca a našou najväčšou nádejou na znovu robiť NFL zábavy. Ak to nie je dosť pre vás, sa domnievajú, že hrajú Cowboys tento týždeň na Deň vďakyvzdania. Cam Newton môže ponížiť Greg Hardy a Jerry Jones v prednej časti celého národa. Ak je to nestojí za tanec u konca, potom nič nie je.

Bet365-Vyzdvihnúť svoj bonus

Ingen kommentarer:

Send en kommentar