mandag den 10. april 2017

Hawthorn asistent trénera Brett Ratten vzdáva hold syn zahynul pri autonehode

Hawthorn asistent trénera Brett Ratten napísal hold svojmu 16-ročného syna, Cooper, ktorý zomrel na ceste do nemocnice po autonehode vo Victorii v nedeľu.

"Mal si tak veľký potenciál a schopnosť vo veci nastaviť svoju myseľ, "napísal Ratten v Herald Sun v pondelok. "Vy ste boli prijaté príliš skoro a my budeme chýbať váš úsmev, váš smiech a všetky svoje drzosti.

" Tieto spomienky bude trvať večne. Želám si, aby som ťa mohol pobozkať, objať ťa a držať ťa pevne. Milujem ťa, syn môj. Máme ťa moc vždy a navždy.

"Budeš s nami každú minútu každého dňa."

Cooper bol cestujúci v zadnej časti vozidla, keď odbočil Glenview Cesty v Yarra Glen, 40km severom východne od Melbourne.Bol vyhodený z auta, keď rolled.Phones a priatelia väčšie nebezpečenstvo pre vodičov dospievajúceho než sa predtým myslelo Viac

Dvaja priatelia, obaja 17, boli odvezené do nemocnice s ľahšími zraneniami. povedal Det Sgt David Yeoman v nedeľu to bolo "zázrak" prežili.

"Je to absolútny zázrak, že dvaja ľudia vystúpil z toho auta nažive," povedal.

povedal, že rýchlosť bola faktorom pri nehode a hustá hmla znamenalo, že bola nízka viditeľnosť. Polícia vyšetruje, či boli tiež zapojení alkoholu a iných drog, povedal Yeoman.

"Riadenie nie je hra," povedal. "Nemusíte ísť na prechádzku za týchto okolností.Bolo to peasouper tu včera večer a bude robiť to, čo je jasne veľa nad 100 km / h za takých podmienok, pretože to môže viesť iba k tragédii. "

Futbalový klub Carlton, kde Ratten bol bývalý tréner ponúkol sústrasť: "myšlienky a modlitby všetko spojené s klubom sú s rodinou Ratten, priateľmi a futbalového spoločenstvo Yarra Glen v tejto nesmierne ťažké dobe."

Všetky tri teenageri hral pre Yarra Glen futbalový klub je pod 18 bočné a navštevoval funkcie klubu v sobotu večer.Žiadny z nich nebol dosť starý na to byť držiteľom preukazu spôsobilosti, ale vyšetrovateľom povedal, že vodič mohol konať povolenie žiaka.

Yarra Glen FC prezident Vincent Erickson povedal členovia klubu bude ponúknutá poradenstvo sa vysporiadať s šokom straty Cooper .

"bol to rešpektovaný dieťa a talentovaný futbalista," povedal. "Je to obrovská strata pre klub."


Ingen kommentarer:

Send en kommentar