fredag den 14. april 2017

Paul Nicholls má Silviniaco Conti na ceste k Haydock Betfair Chase

Betfair Chase v Haydock Parku v sobotu bol hlavným dôvodom, prečo Silviniaco Conti vystupoval v pondelok ráno v médiách na pavilóne Pavla Nichollsa, ale keď je obhajovaný favorit v minulom ročníku Gold Cupu téma pre diskusiu, Cheltenhamská otázka je Nikdy ďaleko. Nicholls navrhol v apríli, že Silviniaco Conti prebehol posledný závod v Cheltenhame. "Nikdy nehovor nikdy" bol tak blízko, ako sa dostal k zmene jeho mysle v pondelok. Je možné, že bude milión dôvodov, prečo Nicholls opäť premýšľať za sedem týždňov.Tohtoročný Betfair Chase, pre ktoré Silviniaco Conti je 11-10 favorit, bude znamenať oživenie bonus £ 1m, ponúkol koňa, ktorý môže vyhrať Betfair Chase, King George VI Chase v Kempton na Boxing Day a potom sa Gold Cup v marci. Nicholls získal podobný bonus s Kauto hviezdou v roku 2007, zatiaľ čo Silviniaco Conti vzal prvé dve nohy, čo bolo pokrstil "Chase Triple Crown" v minulej sezóne.Tretia však bola vždy mimo him.Silviniaco Conti dáva Paul Nicholls deviatu výhru v King George VI Chase Čítajte viac

"Keby sa stalo vyhrať Betfair a kráľa Juraja, a je to všetko veľká ak tento rok, mali by ste vziať do úvahy bonus, pretože tam nie je moc často, "povedal Nicholls. "Nikdy nehovor nikdy, a majitelia by bolo veľmi pokušenie skúsiť to.

" Povedal by som, že sa mu vyhovovali, [Gold Cup] by musel byť veľmi testovanie spomaliť ostatné nadol trochu, ale to sa môže ukázať nám, že je vo forme svojho života v tomto roku. Ale až teraz, keď je to v Cheltenhame a vlani len dokázal pre nás veľmi nešťastné, že to nie je ideálne.Pred dvoma rokmi bol na cestách ako víťaz, keď p rišiel nadol na tretie posledný, takže to nie je tak, že nemôže byť nutne ešte rokovať, ale vyzerá na jeho profile, ako by ho plochej dráhy vyhovovať lepšie. "

Hlboký dôvod je tiež ideálny pre Silviniaco Conti a zdá sa pravdepodobné, že si jeho ideálne ísť na Haydock za druhým rokom tento víkend. "Som si istý, že budeme ďalej a som si istý, že to bude ťažké," povedal sem Kirkland Tellwright, Haydock má úradník kurzu.

"Prognóza je šok, s asi 40 mm dažďa pred sobotou.To bude pršať až do poslednej chvíle, a tých, ktorí radi heavy budú mať šancu prehrýzť to. "

Pred dvanástimi mesiacmi Silviniaco Conti stále nájsť viac v blate, keď zostal na zarputile sa poraziť Menorah. Tentoraz to je ďalší oboznámený súper v Cue karty Colin Tizzard svoje štvrté vlani a víťaz v roku 2013, ktorý je 3-1sekundy-obľúbený za vedúce postavenie na trhu. Dynaso a Ballynagour, Stablemates na dvore David Pipe, sú 8-1 a 10-1, respektíve, a to je 20-1 bar pri four.Paul Nicholls posiela Silviniaco Conti na £ 1 m 'Triple Crown' chodník Viac

"nebol žiadny spôsob, ako by chcel vyhrať s vo 11. 12lb.Po tom, ako tam bežal, nebol vynechaný a jeho vízia bude samozrejme veľmi dôležitá tento víkend, plochá dráha a mäkká pôda sú pre neho absolútne vytvorené.Naozaj testovanie pôda je pravdepodobne ideálny pre neho, pretože všetko, čo robí, je cval a skok. "

Víťazstvo Silviniaco Conti by dal deväť-ročný na ceste za kráľa Jiřího na Boxing Day v Kempton, preteky vyhral v posledných dvoch sezónach, ale pre ktorú je v súčasnosti iba hodnotili 6-1 tretej favoritom stávkových kancelárií, za vynikajúcich írskej naháňa vyhliadky, Vautour a Don kozáckych.

"Betfair v sobotu bude zaujímavý odrazový mostík, "povedal Nicholls," a King George by mohlo byť jedným z najťažších kráľa Georges po dlhú dobu, pokiaľ sa všet ci objaví.Bude darí vyhrať tri, ale človek nikdy nevie. "

Nicholls úspech s starej gardy v nedeľňajšom Greatwood Hraničná, najcennejšie závod na posledný deň otvorených stretnutie v Cheltenhame, vzal ho späť v hornej časti šampionátu školiteľa v raných fázach sezóny, ktorý by mohol priniesť svoj 10. titul.

, Či už je to v sobotu, v piatok alebo nedeľu chceme vyhrať tie veľké závody, 'uviedol Nicholls. "Betfair Chase je prvý naozaj veľká naháňačka sezóny a bolo by pekné dostať na palubu.Podarilo sa nám dostať do hornej časti tabuľky školiteľa už sme v sedadle vodiča znova a práve sme dostali tam zostať, takže musíme udržať vyzdvihnutie týchto cien. "

Táto akcia funkcie v sobotu týždňa bude Hennessy Gold Cup v Newbury, kde Coneygree, víťaz Gold Cup, sa pokúsi vzdorovať najvyššej váhu v spôsobe Denman, bývalá hviezda Nicholls dvore, v roku 2008.Nicholls očakáva osedlať sekundu-ob ľúbený Saphir Du Rheu, pôsobivý víťaz v Carlisle na začiatku tohto mesiaca.

"Coneygree bolo úžasné [at Sandown] druhý deň a on vyhral Zlatý pohár, takže nie treba povedať nič viac, že ​​to bude ťažké poraziť, "povedal Nicholls. "Dostaneme šikovný 9lb mimo neho, či máme vôbec kedy ho poraziť, že to bude hodiť. Ale to bude zaujímavý závod. "

uhýbať guľky, víťaz kráľovná matka Šampión Chase, je nepravdepodobné, že by prispieť k Nicholls je výhrou celkom v tejto strane Vianoc, však.Sedem rokov starý rok utrpel dlahu na jeho vypnutie prednej nohy v polovici októbra a je pravdepodobné, že si ujsť Pálenie Creek Chase na začiatku decembra a prípadné stretnutie s Sprinter Sacre, bývalý víťaz Champion Chase, ktorý sa vrátil do víťaznej formy v Cheltenhame v nedeľu.

"Dodging je v poriadku, ale pravdepodobne nebude robiť Pálenie Creek," uviedol Nicholls. "Robí veľa chôdzu a práve sme s a dostať na bolesť z dlahy. Takže by sme mohli mať záujem, aby ho dostať hneď na po Vianociach, a to môže byť dobrá vec, po [výkone Sprinter Sacre svoje] včera, aby ho pekné a svieže.

"On by mal ťažký závod poskytujúce 10lb do Sprinter Sacre a na jar sa bude líšiť.Je to maličkosť, na obtiaž viac ako čokoľvek iné, ale tam jednoducho nebude mať dostatok času, aby ho pripravený na mravenčenie Creek.

"U váh, by si ho chcel vidieť [ Sprinter Sacre] tomu, že [v Cheltenhame], ale bol veľmi dobrý včera. Dúfajme, že so sebou nesie, že dopredu, a budeme musieť vibrato VALTY proti nemu nabudúce v mravčenie Creek. "


Ingen kommentarer:

Send en kommentar